promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási meglepetés az Álarcos énekesben, erre senki sem számított
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkinek leesett az álla a stúdióban.

Nem várt fordulattal indult az Álarcos énekes legutóbbi adása: a show házigazdáját, Istenes Bencét nagy meglepetés érte, ugyanis táncos belépője után kiderült, a tánckar egyik tagja nem más, mint párja, Csobot Adél.

A küzdelem egyre fokozódik, az Álarcos énekes hetedik adására már csak hat rejtélyes előadó maradt versenyben, akik extra nyomként egy-egy személyes tárgyat is magukkal hoztak, hogy ezzel is segítsék a nyomozást.

Az első párbajban a Kaméleon és a Gorilla összecsapása egy leleplezéssel végződött. Fluor Tomi megfejtette, hogy a Gorilla jelmez Lotfi Begit rejtheti, de erről nem tudta meggyőzni se Nagy Ervint, se Miller Dávidot, de még Szabó Zsófit sem, aki szerint a Gorilla nem más, mint Szabó Simon. Egyedül Szandi hajlott Lotfi Begi felé, végül Fluor Tomi a Szuperkártya bedobásáról csak úgy tudta meggyőzni nyomozótársait, hogy magabiztosan felajánlotta:

ha mégsem jól tippel, akkor hajlandó meztelenül átszaladni a stúdión.

Így végül Szabó Zsófi Szuperkártyája is bevetésre került, a Gorilla pedig lelepleződött: a jelmez valóban a zenész Lotfi Begit rejtette. A Gorilla helyét átvette a legújabb álarc, az Automata, aki aztán a stúdióban ülő nézők szavazatai alapján a párbajban alulmaradt a Kaméleonnal szemben.

A következő párbajban a Cápa és a Szarvas csapott össze. Annak ellenére, hogy a Szarvas produkcióját a közönség és a nyomozók is állva tapsolták meg, a nézők szavazatai alapján végül a Cápa nyerte meg a párbajt és jutott tovább a Top 5-be.

A hetedik adás utolsó körében az egyedülálló páros maszk, a Lovag és a Csacsi, illetve a Víziló párbajozott. A Lovag és a Csacsi szenzációs produkciója közben számos korábbi álarc, a Banán, a Röfi, a Zebra, a Süti, a Nyuszi és a Robot is újra színpadra lépett. A párbajt a páros maszk nyerte és csatlakozott a továbbjutókhoz.

Az e heti párbajokban alulmaradt Automata, Szarvas és Víziló sorsáról újfent a nyomozók döntöttek, akik az Automatának és a Vízilónak adtak újabb esélyt a szereplésre, a Szarvast pedig kíváncsiságból leplezték le. Így kiderült, hogy aki a Szarvas jelmez alatt annyira elkápráztatta produkciójával a nyomozókat, az nem más, mint Zámbó Krisztián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás