promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hátborzongató gyerekrablós horrorral rémisztget a Sinister rendezője – előzetes
Borítókép:  youtube.com/UIP-Duna Film (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Fekete telefon című horrorfilm vérfagyasztó előzetese, amiben szellemek próbálnak segíteni egy elrabolt gyereken.

Scott Derrickson korunk egyik legjobb horror rendezője, aki eddig olyan alkotásokat hozott nekünk, mint például a Sinister, Ördögűzés Emily Rose üdvéért vagy a Távozz tőlem, Sátán!, de ő készítette a Doctor Strange című Marvel-filmet is. Most ismét egy hátborzongató művel készült a műfaj rajongóinak, ráadásul Stephen King fiának, Joe Hillnek az ötletét vette elő.

A Fekete telefon című horrorfilmben egy kegyetlen sorozatgyilkos elrabol és foglyul ejt egy fiatal fiút, akinek az eddigi áldozatok szellemei próbálnak segíteni a kijutásban – így a kölyöknek le kell küzdenie a félelmét, miközben minden bátorságát össze kell szednie ahhoz, hogy túlélje.

Az alkotásban Ethan Hawke alakítja a maszkos gonosztevőt, a magyar nyelvű előzetes alapján pedig egyenesen kihagyhatatlan lesz ez a film, ugyanis már most látszik, hogy mennyire feszült, izgalmas, félelmetes és beteg lesz Scott Derrickson legújabb munkája – szóval tökéletes azoknak, akik tényleg rettegni akarnak majd a moziban.

A Fekete telefon jelen állás szerint január 27-én kerül bemutatásra Magyarországon, itt lehet megtekinteni a szinkronizált előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás