promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Halle Berry rendezett egy filmet, amiben nőket ver péppé – előzetes
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Halle Berry rendezőnek állt, és megcsinálta a Megsebezve című drámát, amiben az előzetes alapján rengeteget bunyózik, miközben próbál jó anya lenni.

Az Oscar-díjas Halle Berry úgy gondolta, hogy eljött az ideje annak, hogy végre rendezőként is kipróbálja magát. Meg is találta a tökéletes projektet, és elkészítette nekünk a Megsebezve című filmet, ami egy visszavonult harcosról szól, aki nagy visszatérésre készül, miközben anyaként is bizonyítania kell, hiszen visszakerül hozzá a kisfia, akit évekkel ezelőtt elhagyott.

A Netflix állítólag nagyjából 20 millió dollárt fizetett Halle Berrynek, hogy megkaparinthassa a Megsebezve forgalmazási jogait, ami elég bizalomgerjesztő – de az előzetest látva teljesen érthető, mivel a színésznő drámája elég meghatónak és szórakoztatónak tűnik, szóval jó eséllyel tényleg egy remek alkotásról van szó.

A közönség általában szokta szeretni az ilyen történeteket, hiszen mindig jó érzés látni, hogy egy esélytelennek tűnő karakter végül legyőzi az előtte álló akadályokat (illetve ebben az esetben a női ellenfeleket), és a végén megkapja méltó jutalmát a kitartásáért.

Könnyen lehet, hogy Halle Berry újabb Oscar-díjjal gazdagodik a film miatt, de most nemcsak színésznőként, hanem rendezőként is esélyes lesz.

Itt lehet megtekinteni a november 24-én érkező Megsebezve magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás