promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szellemmaszkos gyilkos visszatér: megérkezett az új Sikoly film előzetese!
Borítókép:  A szellemmaszkos gyilkos / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

10 év után visszatér minden idők egyik legismertebb horrorja, a Sikoly, az új film pedig egyszerre lesz folytatás a régi szereplőkkel, illetve bizonyos szempontból újrakezdés is.

1996-ban mutatták be a zseniális Wes Craven (Rémálom az Elm utcában) izgalmas, csavaros és véresen szórakoztató horrorfilmjét, a Sikolyt, ami szinte egyből kultikus alkotás lett, mivel a készítők tudatosan alkalmazták és gondolták újra a műfaj kliséit, miközben elképesztő játékot űztek a nézőkkel, akik végig arra voltak kíváncsiak, hogy vajon ki a hírhedt szellemmaszkos gyilkos.

A Sikoly három folytatást kapott, amik közül a legutóbbi 2011-ben jött ki, majd Wes Craven 2015-ben bekövetkezett halála után mindenki úgy gondolta, hogy befellegzett a szériának – ezért is volt olyan meglepő, mikor 2019 végén bejelentették, hogy jön az ötödik rész, ráadásul az Aki bújt rendezőitől, Matt Bettinelli-Olpintól és Tyler Gillett-től.

Az egyszerűen csak Sikoly címmel ellátott horrorfilm 2022. január 14-én érkezik, és egyszerre lesz folytatás, illetve újrakezdés is, amiben feltűnik Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette és többek között Marley Shelton is az eredeti szériából – hozzájuk csatlakozik új szereplőként Jack Quaid, Jenna Ortega, Sonia Ammar és például Dylan Minnette is.

A Sikoly története szerint a Neve Campbell által alakított Sidney-nek vissza kell térnie a városba, ahol annyi szörnyűség érte őt, ugyanis a szellemmaszkos gyilkos visszatért – ezért éppen ideje örökre megállítani, akárki is rejtőzik most a maszk alatt.

Reméljük, hogy az alkotók nem fognak csalódást okozni a rajongóknak, hiszen rengetegen szeretik a Sikoly-szériát – az első előzetes alapján pedig úgy tűnik, hogy szerencsére nem kell aggódnunk, hiszen sikerült elkapniuk a hangulatot, így mindenképp érdemes lesz majd megnézni a filmet.

Íme a jövőre érkező Sikoly előzetese:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás