promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási megdöbbenés az Álarcos énekesben, a nyomozók megint hülyét csináltak magukból
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes nyomozói ismét bebizonyították, hogy semmi keresnivalójuk a műsorban.

Az RTL Klub mára teljesen nézhetetlenné és élvezhetetlenné vált műsora valószínűleg ismét újabb nézőket veszített el a hétvégén, ugyanis a vasárnapi adásra is abszolút ráhúzható, hogy

a hülyeség az mindig megy, de a majomkodáson túl semmit sem érnek a nyomozók.

Fluor Tomi egy, a műsor szerkesztői szerint biztos vicces és romantikus, míg a nézők szerint sokkal inkább szánalmas szerenádot adott Zsófinak, amivel ugyancsak nem tudta kicsikarni belőle azt a csókot, amire már hetek óta pályázik.

Közben Nagy Ervinnek az egyik versenyzőtől, a Vízilótól sikerült egy csókot lopnia, akiről úgy tűnik, hogy az egykori nyomozó, Csobot Adél lehet. Persze ennek semmi realitása, hiszen Adél ennek az adásnak a felvétele alatt már javában X-Faktorozott.

A párbajok után a stúdióban ülő nézők szavazatai és a nyomozók döntése alapján a Kacsa nagy pillanata jött el az adás végén. A nyomozók azonban teljesen vakon voltak, ugyanis még a leleplezés előtt sem tudták eldönteni róla, hogy férfi vagy nő. Emlékezzünk vissza, ezt egyszer már eljátszották a Zombinál, és pofára is estek vele. A Kacsánál sem volt másképp.

A nyomozócsapat ezúttal is csúnyán elhasalt: ugyan többen is kimondták Kiszel Tünde nevét az adás közben, a végső tippeknél valami oknál fogva mégsem dobta be egyikőjük sem a naptárdívát. Meg is döbbentek, mikor Kiszel Tünde bújt ki a Kacsa maszkból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás