promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színes bőrű hobbitok is lesznek A Gyűrűk Ura sorozatban
Borítókép:  Elijah Wood és Sean Astin / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jövőre érkezik az Amazonra egy nagyszabású sorozat, ami A Gyűrűk Ura világában játszódik, és állítólag jóval diverzebb lesz benne a hobbit populáció, mint a filmekben.

Rengetegen várják már az Amazon 2022. szeptember 2-án bemutatásra kerülő A Gyűrűk Ura sorozatát, aminek a cselekménye jóval a milliók által imádott filmek előtt játszódik, amik J. R. R. Tolkien könyvei alapján készültek. Az alkotásra elképesztően sok pénzt költ a gigavállalat, emiatt úgy hírlik, hogy ez lesz minden idők egyik legnagyszabásúbb produkciója – szóval reménykedhetünk benne, hogy a készítők nem hagyják cserben a rajongókat.

Nemrég egy igazán érdekes és örömteli dolog derült ki A Gyűrűk Ura sorozattal kapcsolatban, ugyanis az egyik szereplő, Lenny Henry elárulta, hogy most először színes bőrű, illetve egyebek között ázsiai származású hobbitok is lesznek az alkotásban, így egy jóval diverzebb stábot fogunk kapni, mint annak idején a filmek esetében.

A színész azt is elmondta, hogy ez leginkább annak köszönhető, hogy újabb hobbit törzseket fognak bemutatni a sorozatban, vagyis úgy láthatjuk a szőrös, nagyétkű kis lényeket, ahogy eddig még soha.

Az eddigi visszajelzések alapján a közönség tárt karokkal fogadta az ötletet, de voltak olyanok is, akik szerint nem kéne ekkora feneket keríteni ennek a dolognak, hiszen az a lényeg, hogy a jövőre érkező A Gyűrűk Ura széria hű legyen J. R. R. Tolkien világához és szellemiségéhez, és ne okozzon csalódást a rajongóknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás