promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a spárgázó harci isten, Jean-Claude Van Damme csúcsbombázó testépítő felesége, Gladys Portugues - videó
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A sztár és testépítő 1999-ben házasodtak össze.

Jean-Claude Van Damme a harcművész, az ember, aki szétvetett lábakkal szinte mindenhol meg tud állni, és az ember, aki mém lett a popkultúrában. Töménytelen mennyiségű akciófilmben szerepelt, a leghíresebbe talán a Kickboxer, a Tökéletes katona-filmek vagy éppen a Tökéletes célpont. A cikk azonban véges karakterszámra épít, így nem tudjuk felsorolni a rengeteg alkotást.

Jean-Claude Van Damme az a színész, aki azonnal beugrik az embereknek, ha a nyolcvanas és kilencvenes évek világmegmentő, de nem feltétlenül A-kategóriás akcióhőseire, igazságosztóira gondolunk. Kicsit B, de sokszor leginkább Zs, mégis olyan hérosz, akinek helyén van a szíve, még ha az érzelgősség és az érzelmek abszolút kimutatása távol is áll tőle.

Táncolni azonban elég különlegesen tud:

A színész jövő héten tölti be a 61. életévét, élete során pedig ötször házasodott, mostani feleségével kétszer is összekötötte életét. A szexi testépítő, Glady Portugues amúgy elég szép karriert tudhat magáénak a testépítők között, pályafutása során kétszer is bekerült a legjobb tízbe a Ms. Olympia-versenyeken.

Glady színészként is kipróbálta magát, férjével is szerepeltek közösen a filmvásznon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás