Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Jean-Claude Van Damme nagyon aranyosan pózol a családjával

Jean-Claude Van Damme nagyon aranyosan pózol a családjával

Színes

Jean-Claude Van Damme nagyon aranyosan pózol a családjával

Színes

Toronicza Péter 09:09

Ha eddig nem láttad Van Damme szüleit, akkor itt az idő! Iszonyatosan aranyos fotó került elő róluk.

Jean-Claude Van Damme egyszerű családban született Belgiumban. Apukája könyvelő volt, míg édesanyja virágüzlet-tulajdonos. Tízéves korában kezdett el harcművészettel foglalkozni, amikor pont az édesapja íratta be egy shotokan karate tanfolyamra. A szülők mindig jelen voltak a színész életében, és a filmes karrierjét is támogatták.

Van Damme játszott B-kategóriás akciófilmektől kezdve egészen a ZS-kategóriáig. A színész amúgy nincsen eltűnve, csak hát jelenleg is olyan alkotásokban szerepel, amik főleg csak az underground körökben népszerűek. Olyan neve nincs filmek ezek, mint „A kidobó”, „A túlélés ára”, vagy „A sötét tengeren”, amibe Dolph Lundgren is beszállt.

A szemfüles Van Damme rajongók még egy reklámot is láthattak az akciósztártól tavaly, aki egy ujjatlan farmermellényben támadja be a hegyeket, hogy ihasson egy sört.

A színész idén októberben lesz 60 éves, de már most összefutott a családdal, mivel édesapjának születésnapja volt. Van Damme az Instagramon egy közös fotóval köszöntötte fel hősét:

„1960. október 18-a óta ő az én igazi hősöm! Köszönöm a szereteted, a támogatásod, na meg a bölcsességeid. Boldog szülinapot apa! Neked, valamint anyának is jó egészséget, boldogságot, és békét kívánok mindig! Szerető és büszke fiad, JCVD.”

– írta a képhez Van Damme, aki meglepően kisimultnak néz ki. Jót tett neki is a karantén, na meg a pihenés.

Borítókép: ERIC LALMAND / BELGA / AFP