promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sárkányok háza: megérkezett a Trónok harca előzménysorozatának első, elképesztően hangulatos előzetese!
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jövőre visszacsöppenhetünk George R. R. Martin zseniális fantasy világába, ugyanis Sárkányok háza címmel jön a Trónok harca előzménysorozata, ami az első előzetes alapján egyenesen kihagyhatatlan lesz.

Igaz, hogy sokak szerint 2019-ben nem éppen a legfényesebben ért véget a Trónok harca, de az biztos, hogy a rajongókban azóta is nagy űrt hagyott maga után az HBO sikersorozata. Szerencsére nem kell sokáig szenvedniük a „fanatikusoknak”, hiszen 2022-ben bemutatásra kerül a Sárkányok háza című előzménysorozat, ami jó eséllyel tökéletesen ki fogja elégíteni a fantasyre szomjazó közönséget.

A jövőre érkező Sárkányok háza 200 évvel a Trónok harca cselekményei előtt játszódik, és megismerhetjük benne a Targaryen-ház történetét – ráadásul olyan remek színészek játékait élvezhetjük majd, mint például Paddy Considine, Olivia Cooke, Matt Smiths vagy Rhys Ifans.

A sorozat társkészítője a könyvek írója, George R. R. Martin, az egyik rendező/producer pedig az a Miguel Sapochnik, aki a Battle of the Bastards című fantasztikus, jelenleg 9.9-es IMDb-értékeléssel rendelkező Trónok harca epizódot is rendezte nekünk, ami nagyon biztató.

Már ki is jött a Sárkányok háza első előzetese, ami teljes mértékben hozza a Trónok harca misztikus, epikus, utánozhatatlan hangulatát, miközben igazi hidegrázós élményt nyújt. Rendkívül hangulatos lett a rövid kedvcsináló, a visszajelzések alapján pedig már rengetegen várják a bemutatót.

Itt lehet megtekinteni az HBO Max-ra érkező Sárkányok háza magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás