promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő meglepetést tartogat a Venom 2. plusz jelenete – Ez mindent megváltoztat!
Borítókép:  Venom / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amerikában már elkezdték vetíteni a Venom folytatását, ami állítólag egy olyan plusz jelenettel kedveskedik a rajongóknak, hogy mindenkinek le fog esni az álla.

A 2018-ban bemutatott Venom volt az év meglepetéssikere, hiszen Tom Hardy antihősös képregényfilmje több mint 850 millió dollárt hozott világszerte, ami fantasztikus teljesítmény. A Sony tulajdonában lévő Marvel karakter természetesen megkapta a maga folytatását, amit tegnap óta vetítenek Amerikában, és az első kritikák alapján nem fognak csalódni azok, akiknek bejött az első rész – és ez még nem minden!

Több külföldi portál is figyelmeztette a Tom Hardy és Woody Harrelson főszereplésével érkező Venom 2.: Vérontó nézőit, hogy semmiképp se hagyják el a mozitermet, amint az alkotás végén elkezdődik a stáblista, mivel van egy plusz jelenet a film után, amit mindenkinek látnia kell – ugyanis mindent megváltoztat, és teljesíti a rajongók legféltettebb álmát.

Azt javasoljuk, hogy ennél többet ne akarjon tudni senki az október 14-től itthon is látható Venom 2.: Vérontó stáblistás jelenetéről, hiszen az akkor üt igazán, ha a lehető legkevesebb információval rendelkezünk róla – a lényeg, hogy mindenki várja meg a moziban ezt a plusz jelenetet, ha egy elképesztő élménnyel akar gazdagodni.

Annak, aki viszont nem bír magával, és már fizikai fájdalmat okoz neki a kíváncsiság, a továbbiakban SPOILERESEN eláruljuk nagyvonalakban, hogy miről van szó az említett jelenetben:

Az eddigi beszámolók alapján úgy tűnik, hogy Tom Hardy karaktere valamilyen módon átcsöppen egy másik, alternatív univerzumba, ahol látni fogja a tévében a J.K. Simmons által alakított J. Jonah Jamesont, és Tom Holland Pókemberét – azaz Venom végre hivatalosan is csatlakozik a Disney-Marvel-féle MCU-hoz, illetve a Tom Hollandos Pókember filmekhez, ez pedig egészen hihetetlen.

Itt lehet megnézni a Venom 2.: Vérontó előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás