promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon hosszú idő után újra Budapesten koncertezik a világhírű zenekar - mutatjuk a top 10 legjobb dalukat
Borítókép:  TOOL offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A négyszeres Grammy-díjas Tool 15 év után tér vissza Magyarországra.

A Tool ötödik albuma, a „Fear Inoculum” sok évnyi várakozás után, 2019 augusztusában jelent meg. Az album számos országban a slágerlisták élén debütált, megdöntve eladási- és lejátszási rekordokat, miközben a kritikusok is elhalmozták dícséretekkel.

Az NME tökéletes, ötcsillagos értékelést adott a lemeznek, és a The Guardian sem tudott semmibe belekötni. A Kerrang! is azt írta, hogy a Tool egyszerűen túllépett a saját határain.

A Tool még 2007-ben járt a Szigeten, de most végre önálló koncerttel látogatnak meg minket. Erről maximum rajongói felvételeket tudtok találni.

„Nagy örömmel jelentem be, hogy újra útnak indulunk. Az elmúlt 18 hónap próbált finoman fogalmazni, de a nagy megpróbáltatásokból nagy tanulságok és nagy ajándékok származnak. Őszintén várjuk, hogy megoszthassuk veletek”

- mondta Danny Carey, a csapat dobosa.

Az énekes Maynard James Keenan csak annyit tett hozzá, hogy éppen itt az ideje befejezni, amit anno félbehagytak, vagyis a turnét.

A csapat 2022. május 24-én a Budapest Arénában lép majd fel. Jegyek október 1-én 10 órától kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Aki kicsit hangolódni szeretne, annak itt van egy kis szubjektív top 10 a zenekartól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás