Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesült Chris Pratt álma, de ehhez másét kellett elvennie – videó

Teljesült Chris Pratt álma, de ehhez másét kellett elvennie – videó

Zene, Film & Kultúra

Teljesült Chris Pratt álma, de ehhez másét kellett elvennie – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Chris Pratt elárulta, hogy miért is olyan különleges számára, hogy ő lehet Mario hangja a jövőre érkező Super Mario Bros.-filmben.

Nemrég jelentették be, hogy A galaxis őrzői-, illetve a Jurassic World-széria sztárja, Chris Pratt lesz Mario hangja a Minyonok stúdiója által készített Super Mario Bros. animációs filmben. A színész most egy elég érdekes videót osztott meg ezzel kapcsolatban, amiben elárulta, hogy gyerekként mennyire fontos volt neki a legendás videójáték-karakter.

Chris Pratt elmesélte, hogy amikor fiatalon Washingtonban élt, folyton mosodába járt, mert ott volt egy klasszikus Super Mario Bros. játékgép, amit imádott – de sose volt aprója, hogy játszhasson, ezért a közeli kívánságkútból lopott pénzt, ezzel pedig elvette más álmát, míg az övé valóra vált azzal, hogy most ő kölcsönzi a hangját Mariónak.

A világsztár meg is jegyezte, hogy emiatt valószínűleg hamarosan lecsap rá a karma ereje, de egyelőre még örül annak, hogy egy számára ilyen fontos projektben szerepelhet.

A Super Mario Bros.-t 2022. december 21-én mutatják be, így legkésőbb akkor kiderül, hogy Chris Pratt milyen lesz Marióként – csak nehogy egy rettenetes film legyen a büntetése azért, mert lopott a kívánságkútból.

Itt lehet megnézni Chris Pratt videóját:

Borítókép: Chris Pratt / Profimedia