promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi alig takarós miniszoknyában jelentette be, hogy holnaptól valami új kezdődik - már több ezren lájkolták a posztját
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő fotóval jelentkezett az énekesnő. Valószínűleg, hogy a holnapi megmérettetést már mindenki tűkön ülve várja.

Az énekesnő holnap bemutatkozik a TV2 egyik gigaprodukciójában, a Dancing with The Stars című műsorban. A táncpartnere pedig nem más lesz, mint az elősző szériából már ismert Andrei Mangra. A táncos az előző évadban a szappanopera-sztár, Gabriela Spanic partnere volt a színpadon.

Korábban Tóth Andi egy olyan képet posztolt az egyik közösségi oldalára, amin Andrei felsőteste látszik, de nem ám akárhogyan.

Az énekesnő élete amúgy nagyon felpörgött az elmúlt időszakban, a rengeteg koncertje és klipforgatása mellett még a TV2 egyik sorozatában, a Mintaapákban is szerepet kapott, közben az új videóklipje brutális számokat produkál a Youtube-on.

[[vid1]]

[[cikk3]]

Az új évad szombaton, azaz holnap este kezdődik majd. Hétről hétre 12 páros méri majd össze az erejét, próbálják majd lenyűgözni a zsűrit nagyszerű tánctudásukkal és produkciójukkal.

Korábban már rengeteg cikkben beszámoltunk arról, hogy Tóth Andir és Andrei Mangra is elképesztő intenzitással edzenek. Korábban pedig felkerült egy videó is az első közös táncukról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás