promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eldőlt a Balaton Sound sorsa
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arról szavaztak az emberek, hogy tovább dübörögjön-e Zamárdiban a Balaton Sound, vagy inkább ne.

Két év kihagyás után már úgy készülnek a szervezők, hogy 2022-ben biztosan megtartják a Szigetet, így a VOLT és a Balaton Sound sem maradhat ki a sorból.

Közben nemrég lezárult Zamárdiban a közvélemény-kutatás arról, hogy a következő három évben megrendezzék-e a településen a Balaton Sound fesztivált, a mai napon pedig kiderült, hogy a helyiek a Sound mellett döntöttek.

„Nagy elismerés számunkra, hogy Zamárdi lakosai úgy döntöttek, hogy ragaszkodnak a fesztiválhoz. Ez visszaigazolás számunkra, hogy egy ilyen kaliberű rendezvény nem csak a fesztiválozók számára megkerülhetetlen esemény, de a helyiek is büszkék arra, hogy bekerültek a nemzetközi fesztivál >>vérkeringésébe<<, ezzel a helyi turizmust egy sokkal magasabb szintre emelve”

- mondta Fülöp Zoltán, a Balaton Sound főszervezője.

A konzultációban a helyiek több mint 50 százaléka vett részt és az eredmény szerint a többség, mintegy 80 százalék arra szavazott, hogy Európa egyik legismertebb fesztiváljának az elkövetkező három évben továbbra is Zamárdi adjon helyet.

A Balaton Sound 2007-óta rajzolta fel Zamárdit a nemzetközi fesztiváltérképre, azóta világsztárok sorát felsorakoztatva, évről-évre egyre népszerűbbé tette a déli-part egyik legszebb települését.

Változik azonban az, hogy a négynapos rendezvényt ezentúl június végén, vagyis főszezonon kívül, és vasárnapot nem érintve tartanák meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás