promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gyilkos Halloween új előzetese olyan brutális, hogy sokan végig sem tudták nézni
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Magyar szinkronnal is nézhető már a Gyilkos Halloween új, minden eddiginél brutálisabb előzetese.

A Gyilkos Halloween című filmet – melynek bemutatóját a koronavírus-járvány miatt egy évvel el kellett halasztani – rendkívül aktuálisnak tartja a főszereplőt, Laurie Strode-t alakító Jamie Lee Curtis.

„A 2018-as film azért volt aktuális, mert akkor jött ki, amikor tetőzött a Me Too-mozgalom, és a történet mondanivalója egybecsengett az akkori eseményekkel. A három évvel ezelőtti Halloween arról szólt, hogy egy nő 40 éven át hordozza magában a traumát, aztán hirtelen tele lesz a hócipője, és szembeszáll azzal, aki gyötrelmet okoz neki – pont úgy, mint azok a nők, akik csak sok év után leplezték le erőszaktevőiket. A Gyilkos Halloween ismét húsbavágóan érvényes módon reflektál a világban végbemenő folyamatokra. A hősnő, Laurie eddig magányosan, esetleg egy-két segítőtárssal harcolt a maszkos rém ellen, most azonban az egész környék fellázad, az emberek felfegyverkezve kitódulnak az utcára, igazi lincshangulat érződik a levegőben. A sokáig lappangó trauma felszínre törése után most eljött a Harag Napja. Ha a Capitolium ostromára gondolunk, egyértelmű a párhuzam”

- fogalmazott a színésznő.

Persze senki se várja azt, hogy a Gyilkos Halloween-ben végre pont kerül a történet végére, és Michael Myers ámokfutása is véget ér. 2022 őszén érkezik a trilógia befejező epizódja, a Halloween Ends, amiben talán sikerül elpusztítani a mumust.

A napokban debütált a Gyilkos Halloween új előzetese, amit már magyar szinkronnal is megnézhetünk. Ebben a több, mint két percben láthatjuk, hogy a film egy igazi nosztalgiavasút, egy igazi csemege lesz mindenkinek, aki kedveli John Carpenter klasszikusát, hiszen több korábbi szereplő is visszatér, akik az 1978-as alkotásban még gyerekként szerepeltek, de újra ellátogathatunk a Myers-házba is, ami fontos szerepet kap majd a cselekményben.

Ugyan az előzetes rengeteg gyilkosságot és brutális részt megmutat, de biztosak lehetünk benne, hogy Michael ennél jóval több embert fog megölni Haddonfield-i ámokfutása során. Ha megnézzük az alábbi trailert, megfordulhat a fejünkben, hogy talán ez lesz az eddigi legbrutálisabb Halloween-film, mi több, a közösségi oldalakon többen is azt írták, hogy

bár nagyon várják a filmet, már az előzetese is olyan brutális lett, hogy nem tudták végignézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás