promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka majdnem leesett a székről, amikor meglátta a Kylie Minogue-ot utánzó versenyző dekoltázsát
Borítókép:  TV2 offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stephanie végül kapott széket, de aztán megint jött a fordulat a Sztárban sztár leszekben.

Valószínűleg a nagyon fiatal generáción kívül senkinek sem kell bemutatni az ausztrál énekesnő, Kylie Minogue Can’t Get You out of My Head pop-dance dalát. A 2001-es szerzemény 40 országban volt listavezető, a kislemezből pedig 4 millió darab kelt el világszerte.

A klip is nagyot robbantott, amit Dawn Shadforth álmodott meg. Kylie Minogue a videó néhány jelenetében egy fehér ruhát visel, aminél szinte képtelenség nem az énekesnő melleire figyelni, hogy mikor kerülnek elő.

A Sztárban sztár leszek egyik versenyzője egy ilyen ruhában jelent meg, és természetesen a világsztár énekesnő világhírű dalát adta elő. Majkát ezzel teljesen le tudta venni a lábáról.

Végül a rapper nagyon nehéz helyzetbe került, mivel Hadas Alfrédot mindenképpen tovább akarta juttatni. Na igen, de ehhez meg kellett válnia egy versenyzőtől. Drámai pillanatokból nem volt hiány a műsorban.

Végül csak kialakult a nagyszerű hármas, és úgy nézett ki, hogy Majka is elégedett volt a döntésével. Hogy a versenyzői tényleg ki tudják-e hozni a maximumot magukból, az majd csak később derül ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás