Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

5 év után visszatért a Placebo, hogy gatyába rázza a hanyatló zeneipart – videó

5 év után visszatért a Placebo, hogy gatyába rázza a hanyatló zeneipart – videó

Zene, Film & Kultúra

5 év után visszatért a Placebo, hogy gatyába rázza a hanyatló zeneipart – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:21

Megjelent a Placebo legújabb zenéje, a „Beautiful James”, amire 5 évet kellett várniuk a rajongóknak, de megérte!

A Magyarországon is rengetegszer koncertező Placebo nevű együttes az utóbbi évtizedekben olyan slágereket tett le az asztalra, mint például az „Every You Every Me”, „Pure Morning” vagy a „Bitter End”, de még hosszasan sorolhatnánk. A banda legutóbb 2016-ban adott ki kislemezt az A Place for Us to Dream című válogatáslemez apropóján, most pedig eljött az ideje a várva várt visszatérésnek.

Szinte a semmiből robbant be a Placebo „Beautiful James” című szerzeménye, ami egyszerre üdítően friss és kellemesen nosztalgikus. Tökéletesen hozza a zenekar milliók által imádott hangzását és minőségét, miközben emlékeztet minket arra, hogy a mai világban is születhetnek ilyen jó dalok, és hogy mennyire hiányzott nekünk a banda zenéje.

A Placebo az utóbbi években két tagra redukálódott, de az alapítók, Brian Molko és Stefan Olsdal megmaradtak, és már jó ideje dolgoznak a jelenleg még cím nélküli 8. stúdióalbumukon, ami ha minden jól megy talán még idén megjelenik, de legkésőbb jövő tavasszal már pörgethetik is a rajongók – és ha a „Beautiful James”-hez hasonló zenék lesznek rajta, akkor biztos, hogy elégedettek lehetünk.

Itt lehet meghallgatni a Placebo „Beautiful James” című dalát:

Borítókép: youtube.com/PLACEBO (screenshot)