promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nicole Scherzinger nyakába varrnák a híres női popcsapat végleges bukását
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő pénzügyi vitába keveredett a menedzserrel, és inkább nem vesz részt a turnén.

A Pussycat Dolls nevű lánycsapat 2005-ben robbant be a popiparba, és öt éven keresztül maradtak a csúcson. A leghíresebb tagnak számító Nicole Scherzinger ezután szólókarrierbe kezdett, emellett pedig rendszeres szereplője a bulvárlapoknak.

A legnagyobb figyelem akkor irányult rá, amikor randizni kezdett a Forma–1-es világbajnok Lewis Hamiltonnal. A nála 7 évvel fiatalabb pilóta fülig szerelmes volt belé, de a se veled, se nélküled kapcsolat 2015-ben végképp zátonyra futott.

2019-ben aztán mindenki nagy meglepetésére ismét összeállt a Pussycat Dolls, és 2020-ra hatalmas globális turnét terveztek. A koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta számításaikat, így a nagy visszatérés egyelőre elmaradt.

Ráadásul a lányok a hosszú várakozás alatt ismét összekaptak, és ebben elsősorban Scherzinger volt a ludas. Az egyáltalán nem szégyellős énekes ugyanis állítólag a teljes bevételük 75 százalékára tart igényt, miközben a comeback-turnén sem akar már részt venni.

A hölgy emellett a csapat kreatív kontrollját is a magáénak akarja tudni, illetve azt szeretné, ha minden döntésnél az övé lehetne a végső szó. Ekkora szemtelenséget rég látott már a popvilág, ezért természetesen a többi lány, valamint Robin Antin menedzser sem mentek bele a dologba.

Scherzinger azzal indokolta merész kívánságait, hogy az elmúlt évek alatt jelentősen erősödött a személyes brandje, miközben a többiek szinte eltűntek a porondról. Mindezzel együtt rágalomnak minősítette a túlzott mohóságáról szóló híreszteléseket.

A The Sun lap értesülései szerint a vita azon a 600 ezer dolláron robbant ki Scherzinger és Robin között, amit egy koncertszervező cég fizetett ki utóbbinak. Pedig ez elvileg arra szolgált volna, hogy az együttes adjon néhány koncertet Las Vegas-ban, bemelegítésként a világ körüli turnéhoz.

A menedzsernek most tehát ezt vissza kellene fizetnie, ő pedig Scherzingerből akarja kisajtolni a summát, hiszen őt tartja felelősnek a turné meghiúsulásáért.

„Robinnak nem fog sikerülni, hogy Nicole nehezen kivívott sikereibe kapaszkodva jusson ki a csávából, vagyis betömje azt a mély pénzügyi lyukat, amelyet maga ásott ki a rossz üzleti és szakmai döntései révén”

– fogalmazta meg költőien Scherzinger ügyvédje azt, hogy természetesen nem hajlandók egy fillért sem fizetni. Az énekesnő állítólag 150 ezer dollárt a saját vagyonából is elégetett a Pussycat Dolls újraindulásának érdekében, vagyis komoly anyagi kár érte a turné elmaradása miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás