promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izgalmas előzetessel támad az év legjobban várt horrorfilmje, az Utolsó éjszaka a Sohóban!
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Edgar Wright legújabb filmje, az Utolsó éjszaka a Sohóban már meghódította a fesztiválokat, hamarosan pedig a hazai mozikban is látható lesz – az új előzetes alapján pedig semmiképp sem szabad kihagyni!

Korunk egyik legzseniálisabb rendezője Edgar Wright, aki olyan alkotásokkal hódította meg a közönséget, mint például a Haláli hullák hajnala, Baby Driver, Vaskabátok vagy a Scott Pilgrim a világ ellen. A közkedvelt filmkészítő most újra elmerül a horror műfajában, ráadásul a legújabb munkája egyszerre lesz félelmetes, izgalmas és velejéig szórakoztató.

Az Utolsó éjszaka a Sohóban című film egy fiatal lányról szól, akit szörnyű víziók gyötörnek, majd egy nap rájön, hogy ezek a gyilkos látomások a múltból érkeznek, és tényleg megtörténtek, ezért hősünk elhatározza, hogy megoldja az ügyet, és kideríti a több évtizede rejtőzködő igazságot.

A Thomasin McKenzie (Jojo Nyuszi), Anya Taylor-Joy (A vezércsel), illetve Matt Smith (Ki vagy, Doki?) főszereplésével készült alkotást imádták a kinti kritikusok, november 4-től pedig a magyar közönség is láthatja Edgar Wright misztikus horrorját, ami biztos, hogy rengeteg meglepetést tartogat majd a nézőknek, és jó eséllyel az év egyik legjobb filmélménye lesz – szóval mindenképp érdemes adni neki egy esélyt.

Itt lehet megtekinteni az Utolsó éjszaka a Sohóban című film új, szinkronos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás