Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gelencsér Timi csúnyán felkínálta magát Makranczi Zalánnak

Gelencsér Timi csúnyán felkínálta magát Makranczi Zalánnak

Zene, Film & Kultúra

Gelencsér Timi csúnyán felkínálta magát Makranczi Zalánnak

Zene, Film & Kultúra

Promotions 09:09

Csütörtökön este a TV2 nagysikerű sorozata, a Mintaapák egy igazán különleges epizóddal jelentkezett, ahol Gelencsér Timi nem szerénykedett. 

A Mintaapák hazánk egyik legnézettebb magyar sorozata, ám a rendezők úgy gondolták, bedobnak néhány nagyágyút, hogy még inkább az egekbe repítsék a nézettséget.

A történet szerint a sorozat néhány szereplője az év nagy sztáreseményére, a Csillagfény Gálára látogat, ahol rengeteg híresség, énekes, tévés személyiség is megfordult. Ördög Nóra, Tóth Andi, Palik László, Király Viktor, Varga Viktor, Gáspár Zsolti és Gelencsér Tímea is feltűnt az epizódban, akik saját magukat alakították, persze egy kicsit kisarkított verzióban. Azért nem gondolnánk, hogy a való életben is ennyire nyilvánvalóan az illető tudtára adja Timi, ha valaki tetszik neki. 

Az epizódban viszont emberére akadt a flörtölésben a Szabit alakító Makranczi Zalán, ugyanis Gelencsér Tímea nem szerénykedett, és csúnyán felkínálta magát az ügyvédnek.

Nem csak Timi, Varga Viktor is remekül hozta a szerepét. Az énekes és az Annát alakító, Lékai-Kiss Ramóna alaposan megvitatták, kiről milyen pletykák terjednek az ilyen gálákon.

Ezúttal sem maradtunk izgalmak nélkül, hiszen egy őrült jelent meg a gálán és megpróbálta elvinni az ékszereket. Végül Janó és Kata mentettek meg mindenkit.

Borítókép: TV2