promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka óriási örömhírt közölt – Több ezer embert tett boldoggá!
Borítókép:  Majka / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan fognak örülni Majka bejelentésének, ugyanis hamarosan ingyenes Majka és Curtis koncert lesz a Puskás Arénánál.

Majoros Péter, azaz Majka igazi kaméleon, hiszen nem csupán rapperként, de egyebek között műsorvezetőként és színészként bizonyított az utóbbi években, a rajongók pedig imádják őt. A hírességnek nagyon aktív nyara volt, ugyanis feleségül vette szerelmét, Dundikát, elkezdte forgatni a TV2 Sztárban sztár leszek! című műsorát, illetve rengeteg fellépése volt barátjával, Curtisszel.

Majka és Curtis pályafutása egyik legnagyobb sikerét érte el augusztusban a Budapest Parkos triplakoncerttel, most pedig úgy tűnik, hogy ismét nagy dobásra készülnek, ugyanis ingyenes fellépéssel kedveskednek a közönségnek.

„Rég volt ilyen, meg egy ideig nem is lesz: szept. 25-én ingyenes(!) MAJKA & CURTIS szuperkoncert a Puskás Aréna melletti Szoborparkban!!!”

– írta Majka.

Az esemény a Szerencsejáték Zrt. 30. születésnapjának apropóján jön létre, és a Szuperkoncert 2021 nevet kapta, Majka és Curtis mellett pedig Lotfi Begi, illetve a Bagossy Brothers Company is fellép szeptember 25-én Budapesten, a Puskás Aréna melletti Szoborparkban – szóval bőven van miért örülniük a rajongóknak!

Itt lehet megtekinteni Majka bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás