promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő hírt kaptak a Keresztanyu rajongói
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy hírt közölt az RTL Klub.

A Keresztanyu továbbra is az ország legnézettebb napi sorozata. A makkosszállásiak életéről szóló fiktív sorozat 2. évada folyamatosan a nézettségi toplisták első helyein szerepel, és úgy tűnik, az RTL Klub nem is akarja egyhamar lezárni a történetet.

Hámori Barbara, a sorozat showrunnere a Fókusz egyik adásában árulta el, hogy az RTL Magyarország berendelte a 3. évadot, és már el is kezdődött a forgatás.

„Az RTL Magyarország döntése szerint a Keresztanyu folytatódik, ezennel a 3. évadot elkezdtük a mai napon forgatni. (...) Amit ígérhetek, az az, hogy a 3. évadban sem adjuk alább, amit a 2. évadban elkezdtünk - rengeteg akció, rengeteg humor, rengeteg nevetés -, azt folytatjuk a 3. évadban is”

- fogalmazott Hámori Barbara, aki azt is elárulta, hogy új szereplők is érkeznek majd a következő szezonban, de arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy kik.

A Keresztanyu 2. évadának epiódjait továbbra is minden hétköznap este láthatjuk az RTL Klubon, és ahogy az alkotók ígérik, még számos meglepetés várható a sorozatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás