promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tudod, ki bakizza a legtöbbet A mi kis falunkban? Ő az a színész, aki miatt mindig le kell állni a forgatáson
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, ki A mi kis falunk koronázatlan baki királya.

Újabb bakiparádé érkezett A mi kis falunkhoz. Ezúttal a 6. évad 3. epizódjának forgatásába pillanthatunk bele, azon belül is azokba a részekbe, amikor Törőcsik Franciska, Bánki Gergely, vagy éppen Lengyel Tamás bakiztak egyet.

Sokakban felmerülhetett már a kérdés, hogy vajon melyik színész szokta a legtöbbet hibázni a forgatásokon, vagy ki az a szereplő, aki a legjobban tud improvizálni. Lengyel Tamás is komoly esélyekkel indulhatna ezért a címért, de van valaki, aki még nála is jobban meg tudja nevettetni a stábot.

Ez a színművész sokszor elfelejti a szövegét, ezért gyakran újraírja azokat, amire a többi színész nyilván nincs felkészülve, és végül nem is amiatt kell leállítani a felvételt, aki bakizott, hanem azok miatt, akik elnevetik magukat rajta.

Hogy kiről is van szó, az az alábbi bakivideóban kiderül.

Ezen a héten a negyedik résszel folytatódik A mi kis falunk 6. évada. Az aktuális epizódban Szifonék konkurenciát kapnak: veszélyben a közmunkáshierarchiában betöltött vezető szerepük. Stoki és Pali bácsi felgöngyölít egy rejtélyes bűnügyet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás