promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Befutott a Sólyomszem előzetese, ami a Marvel karácsonyi sorozata lesz
Borítókép:  Wallpapersden
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sólyomszem lesz a Marvel előkarácsonyi ajándéka.

November 24-én debütál a Disney+-on a Sólyomszem című sorozat, ami a Marvel ötödik szériája lesz a WandaVízió, A Sólyom és a Tél Katonája, a Loki, és a What if...? után.

A főszerepet továbbra is Jeremy Renner alakítja, aki az Űrdongó ifjú, tehetséges színésznőjét, Hailee Steinfeld-et kapja meg partnernek, míg a további szerepekben a Fekete Özvegyben Yelenaként már megismert Florence Pugh, valamint Vera Farmiga, Brian d'Arcy James, és Tony Dalton lesznek láthatók.

A 6 részes minisorozatban a Steinfeld által játszott Kate Bishop lesz az, aki majd átveszi Clint Barton, azaz Sólyomszem szerepét. A széria érdekessége, hogy karácsonykor fog játszódni, így mondhatjuk, hogy ez lesz a Marvel első karácsonyi sorozata.

A történetben Barton-t elkezdik üldözni régi ellenségei, akiket még akkor szerzett, mikor Roninként vadászott a rosszfiúkra, akik nem tűntek el Thanos csettintése után. Miközben családjától távol próbálja helyrehozni a dolgokat, találkozik Kate Bishop-al, akivel aztán közös erővel szállnak szembe az üldözőkkel, akik között valószínűleg ott lesz Yelena is, hiszen a Fekete Özvegy stáblistás jelenetében láthattuk, hogy azzal a küldetéssel bízzák meg, hogy likvidálja Clint Barton-t, akit úgy mutattak be Yelenának, mint a ”testvére” gyilkosát.

A Sólyomszem első epizódja november 24-én debütál, míg az utolsó részét december 29-én láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás