promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Komoly változás a Survivorben! Semmi sem lesz már a régi
Borítókép:  Sajtóklub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon mit szólnak majd ehhez a játékosok?

Valószínűleg senki sem lepődött már meg rajta, de a legutóbbi védettségi játékon ismét a civilek maradtak alul, ezért többen is veszélyben érezhetik magukat a következő Törzsi Tanácson. Mondhatjuk, hogy az idei Survivor eddigi legdurvább próbatételét láthattuk a csütörtöki adásban: a törzseknek óriási ládákkal kellett átverekedniük magukat egy pályán, így a gyorsaság mellett az erejükre is szükségük volt. Ráadásul a játék végén egy rossz helyre rakott elem a civil csapat vesztét jelentette.

Hogy pontosan mi történt a pályán, azt az alábbi videóban nézhetitek meg:

Annak ellenére, hogy a civilek újból vereséget szenvedtek, a Yucahu tagjai büszkén megtapsolták egymást, amikor hazaértek. Egy valaki azonban nem volt boldog. Zsófi teljesen kiborult, és miután összeveszett emiatt Danival, közölte, hogy hazamegy. Természetesen a lány szövetségese, Sabira ezt nem hagyta szó nélkül.

Hogy végül Zsófi feladja-e a versenyt, vagy másnak kell elhagynia a Dominikai Köztársaságot, az a pénteki adásban derül ki, de nem ez lesz az egyetlen izgalmas rész a Survivor következő epizódjában. Eljött a pillanat, amikor megszűnnek a civil és a celeb szigetek, és újraosztják a törzseket.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás