promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mintha időutazó járt volna A mi kis falunk forgatásán? Elképesztő módon megváltozott az egyik színész kinézete
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hatodik évadban olyan dolog történt, amire még nem volt példa.

Folytatódott A mi kis falunk széria az RTL Klubon a hatodik évaddal, a sorozat rajongóinak pedig olyan élményben lehetett részük, mint előtte soha. Gyuri apja látogatást tett Pajkaszegen, és Gyuri apját nem más alakította, mint maga, Lengyel Tamás, akit nagyon elmaszkíroztak a szerep kedvéért. Több hozzászólás szerint olyan volt, mint egy időutazó, aki 30 évvel későbbről jött volna vissza, hogy szembenézzen fiatalkori magával. És persze tanácsokkal is szolgáljon számára.

Gyuri apjának belépője itt is visszanézhető:

A filmtörténetben amúgy számtalan példa akad arra, hogy egy színész egyes jelenetekben önnönmagával találja szembe magát. Klasszikus példa erre a a Bölcsek kövére Eddie Murphy főszereplésével, de akár említhetnénk Bud Spencer és Terence Hill nagysikerű filmjét, A nincs kettő négy nélkül című alkotást. A Guinness rekordot ebben mégis egy indiai film, a 2017-ben készült Aaranu Nijan tartja, amelyben a főszereplő, Johnson George összesen 45 szerepben tűnik fel a filmben.

A Blikk arról is beszámolt, hogy Lengyel Tamás különleges maszkja másfél óráig készült, póthajat is kapott, amelyet alulról tettek be neki. A bőrére pedig olyan anyagot tettek, amely azt összehúzta és ráncossá tette. Majd erre jött rá még a smink.

Közben A mi kis falunk Facebook-oldalon még egy szavazást is elindítottak a szerkesztők, amelyben arra voltak kíváncsiak, hogy a fiatal vagy az öreg Gyuri smármosabb-e. Úgy tűnik, a nézők döntő többsége szerint a fiatal Gyuri nyert.

Ha lemaradtál volna a hatodik évad eddigi részeiről, vagy csak újból megnéznéd ezeket, a teljes epizódok visszanézhetők az RTL Most-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás