promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Plasztikáztatja-e magát a Trónok harcából ismert Emilia Clarke? Amit válaszolt, azzal mindenkit ledöbbentett!
Borítókép:  Profimedia/Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Arcfelvarrás, orrplasztika, hajátültetés, szemhéjfelvarrás... ezek a jól ismert műveletek, amikor a plasztikai sebészetről van szó.​ A Trónok harcában Daenerys-ként ismert Emilia Clarke-nak azonban nagyon határozott elképzelései vannak mindezekkel kapcsolatban!

Annak ellenére, hogy a hírességek és a szórakoztatóipar világában ez mindennapos dolog, Emilia Clarke azt mondta, hogy ő nem fog semmilyen műtétet elvégeztetni, mert nem lát semmi rosszat az öregedés természetes folyamatában. 

A Clinique márkanagykövete a társadalom által felállított "nevetséges szépségszabványokról" beszélt, és azt állította, hogy nem fog csatlakozni hozzájuk.

A 34 éves Trónok harca színésznő a People-nek nyilatkozva így fogalmazott:

"Ha valaki azt mondaná nekem, hogy szerinte szükségem van valamire ahhoz, hogy elfogadható legyen a társadalom által felállított nevetséges szépségszabványoknak, akkor szépen megmutatom neki a kifelé vezető ajtót!"

Majd gyorsan hozzátette:

"Nem vagyok magabiztos abban, hogy hogyan nézek ki, de abban kompetens vagyok, hogy megmondjam valakinek, akinek véleménye van arról, hogyan nézek ki, hogy nem érdekel, hogy meghallgassam".

Részletesebben kifejtve a dolgot, azt mondta:

"Belegondovla, hogy valaki más kezébe adjam az arcomat, aki egy kést tart a kezében: nem, nem, nem! Ne gyere nekem ezzel. Ez nem fog megtörténni. Az első ok a félelem, a második pedig az, hogy nem tudom végezni a munkámat, ha nem tudom mozgatni az arcomat."

(People)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás