promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Most akkor benne lesz Daredevil az új Pókember filmben, vagy sem?!
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nemrég írtunk róla, hogy felmerült: Daredevil is szerepelhet a Pókember: Nincs hazaút című filmben, most a Netflix-sorozat sztárja egyszerű és világos választ adott erre!

Amint megjelent a Pókember: Nincs visszaút című film trailere, a rajongók minden egyes képkockát átnéztek, remélve, hogy megtalálják a következő legnagyobb nyomot. A várva várt trailer hivatalosan is minden idők legnézettebb filmes teaserének számít, és a rajongók végül mindenféle teasert és leleplezést találtak. Egyetlen felvétel azonban sokkal több kérdést vetett fel, mint választ. Egy olyan pillanatban, amikor Peter Parkert (Tom Holland) a rendőrség kihallgatja, a rajongók gyorsan arra gondoltak, hogy a Charlie Cox által alakított Matt Murdock is szerepelhetett volna a jelenetben.

Most magával Coxszal beszélgetett el a ComicBook.com és a szupersztár elárulta, hogy feltűnt-e a trailerben vagy sem. Megkérdezték a rajongók által kedvelt Marvel-színészt, hogy azok valóban az ő alkarjai voltak-e vagy sem. A válasz, nos... csalódást okozhat a Daredevil rajongóknak.

"Biztosíthatom, hogy azok nem az én alkarjaim."

- erősítette meg Cox, egyben rajongók milliónak reménykedését apró darabokra törve.

Felreppentek egyébként olyan pletykák, hogy Cox is feltűnne a Pókember folytatásában, pedig tavaly még azt mondta, hogy nem szerepel a filmben.

"Nem hallottam ezeket a pletykákat, de biztosan nem az én Daredevilemmel. Nem veszek részt benne."

- mondta Cox tavaly tavasszal.

"Ha ez igaz, akkor nem velem. Hanem egy másik színésszel."

"A Marvel-filmek rajongójaként imádtam azokat az apróságokat, ahol itt-ott felbukkannak, de mivel a Netflixen voltunk, jogi okokból nem tudtunk annyit csinálni, nem tudom, miért"

- tette hozzá.

"De imádom az ötletet, hogy Jessica és Matt felbukkanjon a háttérben, vagy hogy Matt ügyvédként tanácsot adjon Peter Parkernek. Ez nagyon, nagyon király lenne."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás