promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas újítás lesz az Álarcos énekesben, amit Amerika már át is vett tőlünk
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Fókuszban leplezték le, hogy érkezik az úgynevezett szuperkártya, ami a magyar műsorban debütál először.

Már nem kell sokat aludni, és indul az RTL Klubon az Álarcos énekes harmadik szezonja. Ugyebár egy teljesen új nyomozócsapat várja majd a nézőket, akik között ott lesz a legendás énekes-előadóművész, Szandi, Szabó Zsófia színésznő-műsorvezető, na meg két úriember, akik anno álarcok mögé bújva énekeltek.

Az egyikük az első évad ezüstérmes robotja, Nagy Ervin, még a negyedik nyomozó a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi lesz.

A Fókuszban mutatták be, hogy egy eddig még soha nem alkalmazott új szabályt is bevezetnek, ráadásul az Álarcos énekes magyar változatában szerepel először az úgynevezett szuperkártya.

Ennek az a lényege, hogy ha ezt egy nyomozó felmutatja, akkor a műsor alatt bármikor leleplezhet egy énekest. Ha rosszul tippelt, akkor jön a büntetés, de az még titok, hogy itt mit talált ki a csatorna.

Verebély Marcell, a műsor kreatív producere elmondta, hogy az amerikai Álarcos énekesnek annyira megtetszett az RTL Klub szuperkártyás ötlete, hogy ők is be fogják vetni az ötödik évadban.

Nagy Ervin meg is jegyezte, hogy imádja, amikor a magyar kreativitás világszinten is megmutatkozik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás