promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett az Alkonyatból ismert, Kristen Stewart főszereplésével készült Diana-film első előzetese
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem sokat kell várni arra, hogy megnézhessük Kristen Stewart hogy állja meg a helyét, mint Diana walesi hercegné.

Néhány nap és debütál a Velencei Filmfesztiválon a Kristen Stewart főszereplészésel készült Spencer, amely a tragikus hirtelenséggel elhunyt walesi hercegnő életét mutatja be. Az amerikai közönség a tervek szerint november 5-én láthatja, de várhatóan év végéig hozzánk is eljut az alkotás.

Negyed évszázada, hogy autóbalesetben elhunyt a brit királyi család legkedveltebb tagja, Diana, akiért nem csak az angolok, de szinte az egész világ rajongott. Olyan hercegné volt, aki ellent mondott minden addigi szabálynak és elvárásnak.

A rendező a korábbi first ladyről készülő Jackie alkotója, Pablo Larrain.

A történet 1991-be kalauzol vissza, amikor Károly és Diana kapcsolata már igencsak mélyponton volt, így az Alkonyatból ismert színésznőnek nem volt könnyű dolga. A család a külvilágnak ugyan azt mutatta, hogy minden a legnagyobb rendben, a háttérben ez korántsem volt így. A film ez utóbbit mutatja be, a valódi történéseket és érzéseket, mindazt, ami a nagy nyilvánosság elől rejtve maradt.

Az első előzetes alapján a sokat kritizált Kristen Stewart egész jól hozza a karaktert és a látvány, a hasonlóság is elképesztő.

Mi már nagyon várjuk, hogy teljes egészében láthassuk a hercegné tragikus történetét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás