promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes dolog derült ki Caesarról - nem csak a háborút imádta
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valószínűleg a lányos apukák rémálma volt a nagy római hódító, aki elől egy nő sem menekülhetett.

A történelemkönyvekből mindannyian ismerjük Julius Caesart, tudjuk hogyan uralkodott, milyen csatákat vívott és milyen dicsőségeket szerzett. De mi van a nagy hadvezér magánéletével?

Bizonyára mindenki érezte már úgy, hogy az élet produkálta kihívások miatt felgyülemlett stresszt valahogy le kell vezetnie, ezt ki-ki a maga módján oldja meg. A hadvezér bizony a szexhez nyúlt és nem is volt nehéz dolga, ha prédát kellett becserkésznie.

Caesar a megszokottól eltérően magas férfinak számított az ókori Rómában, emellett stílusos volt, humoros és jóképű. Tuti kombó, ha egy nő szívét valaki meg akarja hódítani.

Ezt pedig a nagy hódító ki is használta, szexuális étvágya csillapíthatatlan volt. Sőt, arról is híres volt, hogy szövetségeseit sem tartotta tiszteletben, az ő feleségüket is gyakorta elcsábította.

Leghíresebb hódításai közt pedig ott volt a szépségéről híres uralkodónő, Kleopátra is.

De az a hír járja, hogy nem csak a nők körében áldozott a testi gyönyörök oltárán. Ez annyira nem tett jót a hírnevének, na nem azért, mert férfiak társaságában mulatta az időt, hanem mert gyakran került alárendelt szerepbe. Még a hozzá közel állók is gyakran skandálták, hogy

„Caesar meghódította a gallokat, de Nikomédész bithüniai király őt hódította meg."

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás