promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
27 éve, hogy kedvenc dokijaink a képernyőre költöztek - így néz ki most a Vészhelyzet sztárja
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

15 év, 331 epizód - ez volt a Vészhelyzet, a kórházas sorozatok legjobbika, ahol a világ megkapta a tökéletes George Clooneyt, de valamennyi szereplő belopta magát az emberek szívébe. Többek között az állandóan morgó, keménykezű Kerry Weavert.

Idén 27 éves a ’90-es és 2000-es évek elején futó kultikus sorozat, a Vészhelyzet, amely emberek millióit szegezte a képernyők elé. Nem csak egy sürgősségi osztály mindennapjaiba kaptunk betekintést, de emberi kapcsolatok alakulását, szerelmek szövődését is nyomon követhettük. Itt ismerte meg a világ és lett végleg rajongója George Clooneynak, de itt tűnt fel a későbbi kincsvadász Noah Wyle, de vajon ki emlékszik Laura Innesre?

Forrás: Profimedia

[[cikk1]]

A neve talán nem sokaknak mond valamit, viszont az, hogy Kerry Weawer már annál inkább. Ő volt az a bottal sántikáló, sokszor mogorva főorvos, akit mindenki utált, majd persze az egyik legkedveltebb szereplővé nőtte ki magát. Sajnos a 250 epizódon keresztüli sántikálás, a sikerért hozott áldozat megbosszulta magát.

A most 64 éves színésznőnek ugyanis kisebb egészségügyi problémát okozott az állandó bottal való járás.

Forrás: Profimedia

Laura Innes a Vészhelyzetet követően kicsit elhalványodott, igazán jelentős szerepei nem voltak és főleg TV filmekben kapott lehetőséget, de az igazi nagy siker, mint például George Clooney esetében elmaradt. Akárcsak Noah Wyle ő is kipróbálta magát a kamera másik oldalán is, rendezői feladatokat látott el többek között Az elnök emberei, a Grace klinika vagy éppen a Doktor House sorozatokban.

A médiában nem sokat hallani róla, legalábbis kishazánkban, de úgy tűnik a színésznő szívesen kiáll fontos ügyek mellett.

2011-ben felszólalt egy Aids ellenes sétán számos hírességgel az oldalán.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás