promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a reménysugár! Mégsem veszett el teljesen a MOM Park mozija?!
Borítókép:  Pannonia Entertainment sajtóközlemény
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 Nemrég landolt az emailfiókunkban egy sajtóközlemény, amelyben az olvasható, hogy mégiscsak van remény a bezárásra kényszerült MOM Park-mozi számára... Bár nem az eredeti céggel.

A Pannonia Entertainment küldött nekünk egy sajtóközleményt, amelyben kissé "árnyalni" szeretné a képet a MOM Park mozijának bezárása körül, amelyről nemrég mi is írunk. A cég szerint 

"a mozi csak ideiglenesen zárt be, és rövid átalakulás után a jövőben a Pannonia Entertainment társcége, a Pannonia Movie Kft. üzemeltetésében működik tovább."

A cég szerint tehát nem tűnik el, hanem "megújul a MOM Park mozija" és ezt az alábbi sajtóközleménnyel is szerették volna alátámasztani:

"Az elmúlt napokban megjelent hírekkel ellentétben nem zár be véglegesen, hanem új menedzsmenttel működik a továbbiakban a MOM Park mozija, amely néhány hetes felújítás és átalakítás után kora ősztől kibővített programkínálattal várja a mozirajongókat.

A CinemaMOM névvel újrainduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. Az ő nevükhöz fűződik a XV. kerületi Pólus Mozi, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertaiment filmforgalmazó is.

A hamarosan megújuló mozi a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók – opera, balett, színházi előadás – moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek. Az általános- és középiskolai korosztály számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára a családi animációs premierfilmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek.

Az új menedzsment azt tűzte ki céljául, hogy olyan szórakoztató és kulturális központot alakítsanak ki, amely széles körű és minőségi programkínálatával többféle korosztályú és érdeklődési körű közönség számára nyújt izgalmas szabadidős lehetőségeket kínál."

A mozi technikailag tehát vélhetően nem változik, legfeljebb csak javul, illetve az "eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok", vagy az egyéb, a közleményben olvasható speciálisabb produkciók kifejezetten pozitív újdonságnak számíthatnak - meglátjuk, ezekből mi fog majd megvalósulni a jövőben. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás