Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Folytatást kap Adam Sandler és Jennifer Aniston nagysikerű gyilkosos komédiája

Folytatást kap Adam Sandler és Jennifer Aniston nagysikerű gyilkosos komédiája

Zene, Film & Kultúra

Folytatást kap Adam Sandler és Jennifer Aniston nagysikerű gyilkosos komédiája

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:13

Örülhetnek Adam Sandler és Jennifer Aniston rajongói, ugyanis hamarosan jön Netflixre a Gyagyás gyilkosság folytatása.

2019-ben mutatták be Netflixen a Gyagyás gyilkosság című gyilkosos komédiát, amiben Adam Sandler és Jennifer Aniston olyan házaspárt alakítanak, akiket egy szörnyű bűncselekménnyel vádolnak meg, ezért gyorsan tisztára kell mosniuk a nevüket. Az alkotás igaz, hogy eléggé megosztotta a kritikusokat, de a közönségnek bejött a két világsztár mókázása, így a streaming óriás most berendelte a folytatást.

Hivatalosan is bejelentették, hogy jön a Gyagyás gyilkosság 2, amit most a Bérhaverok című fergeteges vígjáték rendezője, Jeremy Garelick fog elkészíteni – de persze csak miután kicsit kipofozta az első részt is jegyző James Vanderbilt forgatókönyvét.

Egyedül az ronthatja egy kicsit a rajongók örömét, hogy Adam Sandler és Jennifer Aniston visszatérése nem került külön megemlítésre, de valószínűleg nincs miért aggódni, hiszen nélkülük semmi értelme nem lenne a Gyagyás gyilkosság folytatásának – a Netflix pedig nem lenne olyan buta, hogy helyettük más színészekkel csinálja meg az alkotást.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Gyagyás gyilkosság 2 csak 2022-ben érkezik, de a mostani hírek alapján szinte biztosak lehetünk benne, hogy legalább olyan jó lesz, mint az első rész – már akinek az tetszett.

Borítókép: Jennifer Aniston és Adam Sandler a Gyagyás gyilkosság című filmben / Profimedia