promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Színesbőrű színésznő lesz az új Vasember, és ebben a Marvel-filmben tűnik fel először
Borítókép:  WallpaperAccess
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, melyik Marvel-filmben láthatjuk az új Vasembert.​

Szépen lassan bemutatkoznak a Bosszúállók alaptagjainak örökösei a Marvel Filmes Univerzumban is. Sam Wilson (Anthony Mackie) A Sólyom és a Tél Katonája című minisorozatban vált az új Amerika kapitánnyá, Natasha Romanoff utódja, Yelena Belova (Florence Pugh) a Fekete Özvegy-ben mutatkozott be, Sólyomszem örököse a karakter saját lánya, Lila Barton (Hailee Steinfeld) lesz, aki a hamarosan debütáló Sólyomszem sorozatban veszi át az íjat, Thor pörölyét, a Mjölnirt Jane Foster (Natalie Portman) fogja megörökölni Taika Waititi Thor: Szerelem és mennydörgés című produkciójában, Jennifer Walters (Tatiana Maslany) karaktere a 2022-ben érkező She-Hulk sorozatban fog bemutatkozni, míg Vasember örököse, Ironheart a Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott!-ban fog először feltűnni.

Utóbbit maga Kevin Feige, a MCU Atyaúristene erősítette meg, aki nemrég a Shang-Chi és a Tíz Gyűrű legendája kapcsán beszélgetett a ComicBook-al. A producer emellett elárulta, hogy ki fogja alakítani Riri Williams-t a jövőbeni Marvel-filmekben.

Aki esetleg nem ismerné a karaktert: Riri Williams karakterét 2016-ban alkotta meg Brian Michael Bendis képregényíró és Mike Deodato rajzoló. Riri már 15 évesen felvételt nyert az MIT-re, és itt is kezdte el saját, Vasemberéhez hasonló páncélruháját fejleszteni. Később ennek segítségével fogott el két szökött fegyencet, és emiatt figyelt fel rá Tony Stark, aki nemcsak engedélyt ad neki arra, hogy szuperhős legyen, de kezébe adja az általa fejlesztett mesterséges intelligenciáját is.

Ironheart-ot, vagyis Vasszívet Dominique Thorne fogja játszani a MCU produkcióiban, akit olyan filmekben láthattunk eddig, mint a Ha a Beale utca mesélni tudna és a Júdás és a Fekete Messiás. A karakter saját 6 részes sorozatot is kap hamarosan a Disney+-on. Miután kiderült, hogy ki fogja játszani Vasszívet, sokan kiakadtak, hogy a Marvel színesbőrű színésznőt szerződtetett le a szerepre. Jó, ha tudjuk, hogy Riri Williams karaktere a képregényekben is színesbőrű, tehát a stúdió csak hű maradt az alapanyaghoz.

A Fekete Párduc folytatása várhatóan 2022. július 8-án debütál a mozikban, szóval jobb esetben kevesebb, mint egy évet kell várnunk arra, hogy megismerjük Vasember örökösét.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás