promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Scarlett Johansson Wes Anderson legújabb filmjében játszik majd Tom Hanks mellett
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Miközben éppen perben áll a Disney-vel a Fekete özvegy az őt illető bevételei miatt, "ScarJo" már egy másik film forgatásához csatlakozott. Margot Robbie és Tom Hanks már a fedélzeten van a produkcióban, amelynek forgatása jelenleg is tart.

Scarlett Johansson a Marvel világából Wes Anderson világába lép. A Fekete Özvegy sztárja a legújabb nagy név, aki csatlakozott a rendező új filmjéhez, amelyet jelenleg Spanyolországban forgatnak - írja a theGeek.

A film a szokásos Anderson-színészrepertoárt - Adrien Brody, Bill Murray, Jason Schwartzman, Tilda Swinton - vonultatja fel, de nagynevű "újoncok" is szerepelnek benne, köztük Margot Robbie, Tom Hanks és Rupert Friend.

Az Anderson által írt és rendezett film cselekményének részleteit egyelőre titokban tartják, és Johansson karakterének részleteit sem árulták el.

Anderson várhatóan szeptember végén fejezi be a forgatást, épp időben ahhoz, hogy októberben bemutathassa legújabb filmjét, A francia kiadást.

Johansson nem először dolgozik együtt Andersonnal, de ez lesz az első közös munkájuk a kamera előtt, ugyanis korábban "csak" a hangját kölcsönözte a rendező 2018-as stop-motion animációs filmjéhez, a Kutyák szigetéhez.

A színésznő, aki 2020-ban dupla Oscar-jelölést kapott a Házassági történet és a Jojo nyúl című filmekért, nemrég volt látható a szuperhősös Fekete özvegy című filmben, amelyből egy Disney elleni per kerekedett, amelyben azt állítják, hogy szerződése megszegésre került, amikor a Marvel-film ugyanazon a napon került fel a mozik és a Disney+ kínálatába.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás