promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas bejelentést tett a TV2 a Szerencsekerékről
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus 22-én elbúcsúzik a Szerencsekerék, de a TV2 olyan hírt közölt, aminek sokan fognak örülni.

A Kasza Tibi által vezetett vetélkedő augusztus 22-én, vasárnap ér véget, a közönség azonban hosszú távon nem marad Szerencsekerék nélkül: hamarosan ugyanis a második évaddal folytatódik a műsor.

A jól ismert vetélkedő húsz év után tért vissza a TV2-re és az idei nyár egyik legsikeresebb műsora lett. Kasza Tibi műsorvezetésével, megújult formában július 19-én startolt az új évad, amely rendhagyó módon vasárnap este búcsúzik az utolsó résszel, amit a Totem című kalandreality első adása követ. A Szerencsekerék folytatásra viszont nem kell sokat várni, hiszen a TV2 berendelte a második évadot, amelynek forgatási előkészületei hamarosan el is kezdődnek.

A nézettségi adatok alapján elmondható, hogy a Szerencsekerék a hétköznap esték egyik legnézettebb műsora mindhárom kiemelt korcsoportban.

Az eddig adásba került 20 rész átlagos közönségaránya 14,0% a 18-59 évesek körében, 14,4% a 18-49-es korcsoportban és 15,4% a teljes lakosság körében. Utóbbi esetében a Szerencsekerék volt a legnézettebb műsor a saját idősávjában az indulását követő két hétben. A teljes lakosság körében a legnézettebb adás a július 19-i volt, 677 ezres átlagos nézőszámmal. A teljes piacot vizsgálva, a Szerencsekerék állt a műsortoplisták élén is a július 19-i héten, mindhárom korcsoportban.

Ugyan sokan támadják a Szerencsekereket, de így is átlagosan 550 ezer néző követi minden hétköznap Magyarország legpörgősebb showműsorát. Legutóbb egy hatalmas baki miatt háborodtak fel a nézők, amelyről az alábbi cikkben olvashattok bővebben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás