promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: kiszivárgott, hogy ki nyeri a Survivor új évadát?
Borítókép:  Járai Máté / RTL Magyarország
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még el sem indult az RTL Klubon a Survivor című kaland-reality, de állítólag máris tudni lehet, hogy ki a műsor győztese.

Augusztus 30-tól, minden hétköznap este 21:20-tól lesz látható a Survivor új évada az RTL Klubon. A műsorban a civilek és a celebek csapnak össze, akik közt megtalálhatjuk Gáspár Evelint, Kabát Petit és többek között Járai Mátét is, szóval bőven lesz miért izgulniuk a nézőknek – bár most úgy tűnik, hogy belerondított ebbe egy kommentelő, aki tudni véli, hogy ki nyeri meg a nagyszabású kaland-realityt.

Nemrég kikerült egy videó, amin Járai Máté zokogva telefonál valakivel a Survivor gyönyörű helyszínéről. A megható pillanat hamar körbejárta a netet, és rajtunk kívül egyebek között a 24.hu is írt róla egy cikket, aminek a Facebook-posztja alá egy elég rövid, lényegre törő, de annál nagyobb port kavaró hozzászólást írt egy ember:

„Ez nyerte kiszivárgott már rég..”

A komment alapján Járai Máté lesz a már jó ideje leforgatott Survivor új évadának győztese, bár azt nem lehet tudni, hogy az érintett személy mire alapozta a kijelentését, hiszen hiába kérték őt számon, sajnos nem derült ki, hogy honnan van az információ.

Egyelőre muszáj csupán pletykaként tekinteni arra, hogy Járai Máté fog diadalmaskodni a Survivor hamarosan induló következő évadában, de az biztos, hogy ha tényleg ő nyer, akkor hatalmasat bakizott valaki az RTL Klub gigaprodukciójánál, hiszen nem szabadott volna kiszivárognia ennek – bárhogy is legyen, pár hét múlva kiderül az igazság.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás