promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Gyűrűk ura sztárja csípős csirkeszárnyevés közben mondta egy műsorban, hogy Grand Theft Auto-filmben akar szerepelni - videó
Borítókép:  Youtube
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész beszélt a Resident Evil visszatéréséről is, és arról, hogy a horrorjátékok, mint például a Silent Hill, ijesztőbbek, mint a filmek - olvashatjuk a theGeeken.

A Hot Ones with First We Feast című YouTube-interjúsorozat új epizódjában, amelyben hírességek csevegnek és esznek fűszeres szárnyakat, a színész a házigazda Sean Evans-szel beszélgetett a videojátékos múltjáról, attól kezdve, hogy ő volt a Spyro the Dragon hangja, valamint a God Of War 3-ban is szerepelt.

Sean Evans ezután megkérdezte Woodot, hogy van-e olyan játék, amely szerinte készen áll a filmvászonra adaptálásra.

"A GTA univerzuma kiválóan alkalmas egy filmadaptációra vagy egy tévésorozatra"

- válaszolta Wood.

"Úgy értem, szerintem a Vice City csodálatos lehetne, bár azt már a Miami Vice tévésorozat ihlette. De a GTA V, úgy értem, az a fajta karakterek, amelyek a játék kontextusában jelen vannak, nagyon is alkalmasak egy filmre vagy egy tévésorozatra, az csodálatos lenne"."

A színész a Resident Evil visszatéréséről is beszélt, mondván, hogy szerinte "kár", hogy a filmsorozat nem támaszkodott a játékban megalapozott világra, de már nagyon várja a legújabb adaptációt.

 A teljes beszélgetést lent láthatjátok:

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás