promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sylvester Stallone is versenybe szállt Han Solo szerepéért, de volt egy kis bökkenő
Borítókép:  Sylvester Stallone / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone a Rocky forgatása után elment egy Star Wars meghallgatásra, ahol Han Solo szerepét szerette volna megszerezni, de hamar rájött, hogy ez nem fog összejönni.

1976-ban mutatták be Sylvester Stallone főszereplésével a Rocky című filmet, ami hatalmas siker lett, és egyből szupersztárt csinált a színészből, de előtte még neki is meghallgatásokra kellett járnia, hogy munkát kapjon. El is ment George Lucashoz, hogy megnézzék, mennyire lenne jó Han Solo szerepére, de nem úgy sült el a dolog, ahogy azt Sly remélte.

Akkoriban még nem lehetett tudni, hogy az 1977-es Star Wars mekkorát fog robbanni, George Lucas pedig a meghallgatás napján már vagy 100, 200 embert megnézett, hátha megtalálja a film Han Solóját. Ekkor toppant be az izmos, bokszoló kinézetű Sylvester Stallone, aki egyből látta a rendezőn, hogy egyáltalán nem tetszik neki, nem ilyen kinézetű embert keres, ráadásul jó eséllyel már nagyon unja az egész kiválasztási folyamatot, és a háta közepére se kívánja őt – úgyhogy megkönnyítette a dolgát, és ő maga hagyta ott pár perc után a meghallgatást.

„Rettenetesen sz*rul néznék ki feszülős spandexben, és egy lézerfegyverrel a kezemben. Teljesen megértem. Az embereknek nincs ilyen arcuk az űrben. Megértem”

mondta George Lucasnak búcsúzóul Sylvester Stallone, aki azóta sem neheztel rá.

Sly egyáltalán nem bánja, hogy nem jött össze a dolog, hiszen így is elképesztő karriert futott be, ráadásul Harrison Ford maga a tökély volt Han Solo szerepére, így végül minden jól alakult.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás