promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
TV2: búcsúzik a Szerencsekerék és a Doktor Balaton is
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, meddig lesznek képernyőn a TV2 jelenlegi műsorai, és nincsenek jó híreink.

Július 5-én indult el a Doktor Balaton 2. évada a TV2-n, ami a vártakhoz képest jóval gyengébb nézettséggel fut a mai napig. Éppen ezért döntött a csatorna úgy, hogy változtat a hétköznap esti műsorrenden, és későbbre helyezi a napi sorozatot, míg a több, mint kielégítő számokat produkáló Szerencsekereket jóval előrébb, közvetlenül a Tények Plusz után helyezik át.

Magyarország legpörgősebb showja két hétig vezette a nézettségi toplistákat, de a 31. héten az RTL Klubon futó Házasodna a gazda utolsó adásai több nézőt vonzottak. Ettől függetlenül nem lehet azt mondani, hogy a Szerencsekerék nézettsége bezuhant volna.

A TV2 műsorjságjából kiderült, hogy meddig maradnak képernyőn a fent említett műsorok.

Míg a Doktor Balaton 2. évada augusztus 20-án, pénteken ér véget, addig a Szerencsekerék rendhagyó módon augusztus 22-én, vasárnap este búcsúzik a nézőktől.

A 32. hét első napjain még új adásokat láthatunk, azonban augusztus 20-án, pénteken az 1. részt ismétli a TV2, amelyben Pápai Joci volt a sztárvendég. A 25. adás vasárnap 18:55-től lesz látható, amit a csatorna új kaland reality-je, a Totem fog követni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás