promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL Klub olyan bejelentést tett, ami komoly gondokat okozhat a TV2-nek
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nézz szembe az ismeretlennel! Nézz szembe a hírnévvel! Nézz szembe önmagaddal! A Survivor augusztus 30-án induló legújabb évadában minderre lehetősége lesz az embert próbáló viadal során egymással összecsapó celeb és civil csapat tagjainak. A helyzetek még kiélezettebbek, a feszültség tapintható a mindenre elszánt csapatok között.

Augusztus 30-tól minden hétköznap este 21:20-tól az RTL Klubon látható a világszerte az egyik legkeményebb reality-nek tartott, a kétszeres Televíziós Újságírók-díjas Survivor. A hazai szériában idén először hírességek és civil játékosok küzdenek meg egymással és teszik próbára fizikai és mentális tűrőképességüket. A civilek celebeket akarnak reggelizni, a celebek pedig égnek a vágytól, hogy bizonyítsák: rágós falatok. A valóságshow műsorvezetője, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja, Joe nem kivételez senkivel, nincs egyéni bánásmód, itt a hírnév nem számít, csak az, hogy ki az igazi túlélő.

[[cikk]]

Az már kiderült, hogy kik azok a celebek, akik a Dominikán forgatott reality-ben megküzdenek a 20 millió forintos fődíjért és a Túlélő címért.

Járai Máté Jászai Mari-díjas színész, a Reggeli házigazdája, Nagy Alexandra, a Barátok köztből is ismert színésznő, Kabát Péter, a Nyerő Párosból is ismert médiaszemélyiség, Catherine Dederick rapper, énekesnő, Filipánics Bálint, az Éjjel-Nappal Budapest és a ValóVilág 10 sztárja, Széphalmi Júlia táncművész, aki a Nyerő Párosból is ismert, Brindzik Zsolt a Házasodna a gazda 2019-es évadából, valamint a Győzike showból is megismert Gáspár Evelin közgazdász.

Akik pedig harcba indulnak ellenük a civil csapatban: Rácz-Fodor Rózsa koordinációs vezető, Csoma Beatrix manikűrös, Juhász-Kis Bíborka bartender, Pongrácz Szabira social média menedzser, Szilvási Tibor vállalkozó, Mészáros Tamás vívóedző, Köles Gábor személyi edző és Pintér Dániel projektmenedzser.

Az pedig, hogy a civilek vagy a celebek bírják-e jobban az éhezést, a fizikai és a lelki megpróbáltatásokat és, hogy ki kerül ki győztesen a túlélők viadalából, kiderül augusztus 30-tól minden hétköznap este 21:20-tól az RTL Klubon. A műsor epizódjai az RTL Most felületen visszanézhetők.

A Survivor másfél héttel a TV2 kaland reality-je, a Totem első adása után fog indulni, aztán meglátjuk, melyik műsort fogják többen nézni.

[[cikk2]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás