promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ha igazi Szárnyas fejvadász-rajongó vagy, nem hagyhatod majd ki ezt az új animesorozatot, ami a Blade Runner-világban játszódik!
Borítókép:  Blade Runner: Black Lotus/Cartoon Network
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A korszakalkotó sci-fi: a Szárnyas fejvadász újabb "folytatása" ez a rendkívül izgalmasnak tűnő animesorozat. A 13 epizódos sorozat 2032-ben játszódik, és egy új karaktert, Elle-t mutatja be.

Az Adult Swim és a Crunchyroll közzétette a Blade Runner első trailerét: Black Lotus című anime-sorozatukhoz, amelyet közösen gyártanak, az idei San Diego-i Comic-Conon - olvashatjuk a theGeeken. A sorozat 2032-ben, Los Angelesben játszódik, így az események a 2019-ben játszódó eredeti Harrison Ford-film és a Ryan Gosling főszereplésével készült, 2049-ben játszódó folytatás közé esnek. A széria főszereplője egy új replikáns, a "Fekete Lótusz" néven ismert Elle, akit különleges képességekkel hoztak létre. Úgy tűnik, megszökött a teremtőitől, és jelenleg a hatóságok vadásznak rá.

Az akciódús trailerben láthatjuk, ahogy Elle füst, köd és neonfények hátterében egyik ellenséget a másik után győzi le - nem tudni, hogyan képes egy maroknyi embert teljesen hidegre verni, és katanával hadonászni. Elle hangját az angol változatban Jessica Henwick (Iron Fist), a japán változatban pedig Arisa Shida adja. A sorozat 13 epizódból áll majd, amelyet Shinji Aramaki (Ultraman, Ghost in the Shell: SAC 2045) és Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, SAC_2045) rendez. A produkciót az Alcon Entertainment és a Sola Digital Arts animációs stúdió készíti, kreatív producerként pedig Shinichiro Watanabe (Cowboy Bebop) működik közre.

Amikor a Blade Runner: Black Lotus ősszel debütál, angolul az Adult Swim csatornán (aki hozzáfér), aki peding netán tud japánul, az pedig a Crunchyrollon nézheti meg. Magyar forgalmazásról egyelőre nincs hír, de elég valószínű, hogy minket sem kerül el ez a rendkívül ígéretesnek tűnő sci-fi animesorozat.

(theGeek)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás