Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Szőke Zoltán az egész országot meglepte a döntésével – Most mindent elárult!

Szőke Zoltán az egész országot meglepte a döntésével – Most mindent elárult!

Zene, Film & Kultúra

Szőke Zoltán az egész országot meglepte a döntésével – Most mindent elárult!

Zene, Film & Kultúra

Promotions 14:54

Hamarosan kezdődik a TV2 új kaland-realityje, a Totem, amiben sokak meglepetésére a Barátok közt Berényi Miklósaként elhíresült Szőke Zoltán is szerepel – most elmondta, hogy miért vállalta el a műsort.

Augusztus 22-én jön a TV2-re Ördög Nóra vezetésével a Totem című kaland-reality, amiben a Farkasok, illetve a Szarvasok csapata fog megküzdeni a 10 millió forintos fődíjért. A csatorna kifejezetten érdekes versenyzőket talált az izgalmasnak ígérkező műsorhoz, hiszen egyebek között Csősz Bogi, Krausz Gábor, Varga Viktor, Hamvai PG, Szabó Dóra és a Barátok közt egykori Berényi Mikije, Szőke Zoltán is szerepel benne – utóbbi azt is elárulta, hogy miért mondott igent a felkérésre.

„Csábító volt nekem az a része, hogy természetes körülmények között történik majd a forgatás. Az egész egy kincskeresésről szól, tehát sejteni lehetett a kalandot, ami emögött van. A kihívás az, hogy vajon túl az 50-en fogom-e tudni tartani a tempót a fiatalokkal, vajon tudok-e majd úgy mozogni, leszek-e annyira rugalmas, és megúszom-e sérülések nélkül. Bármi benne volt a pakliban, de jól sikerült minden”

– mondta Szőke Zoltán a 24-nek.

A népszerű színésznek ez egy igazán különleges év, ami nem csupán a Totem miatt fontos a karrierjében: nemrég ért véget közel 23 év után az RTL Klubon a Barátok közt című legendás sorozat, amiben a rajongók legnagyobb örömére Szőke Zoltán is visszatért Berényi Miklósként az utolsó epizódban.

Borítókép: Szőke Zoltán / 24.hu videó (screenshot)