Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lelepleződött az RTL Klub titkos fegyvere – Reszkethet a TV2?

Lelepleződött az RTL Klub titkos fegyvere – Reszkethet a TV2?

Zene, Film & Kultúra

Lelepleződött az RTL Klub titkos fegyvere – Reszkethet a TV2?

Zene, Film & Kultúra

Promotions 08:08

Fehér Főnök címmel új heti sorozaton dolgozik az RTL Klub, és már a főszereplő is megvan A mi kis falunkból ismert Lengyel Tamás személyében.

Örülhetnek a sorozatkedvelők, ugyanis a 24 kiderítette, hogy hamarosan egy igazán érdekes széria érkezik az RTL Klubra a Paprika Studios gyártásában. A Fehér Főnök című, hetente egy epizóddal jelentkező alkotás kisvárosi történetekről fog szólni, illetve aktuális társadalmi kérdéseket, polgárpukkasztó, ugyanakkor elgondolkodtató témákat boncolgat majd fekete humorral. A főszerepben A mi kis falunk Gyurija, Lengyel Tamás lesz látható, aki lelkesen nyilatkozott az ígéretes projektről.

„Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek a produkcióban. Annál is inkább, mert a Fehér Főnök nem csupán egy hagyományos vígjátéksorozat, így maga a forgatás is izgalmas”

– közölte Lengyel Tamás.

Nemcsak a népszerű színész, de a csatorna is nagyon izgatott a Fehér Főnök miatt, ugyanis az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója, Kolosi Péter elárulta, hogy nagy reményeket fűznek a sorozathoz, ami jó eséllyel hamar meg fogja hódítani a nézőket:

„Az RTL Magyarország az elmúlt években újraélesztette a televíziós sorozat műfaját, és egyúttal legfontosabb szereplőjévé vált. Ezúttal is egy újabb izgalmas műsorformátum bemutatására készülünk, és bízunk benne, hogy a Fehér Főnök is elnyeri majd a tévénézők tetszését. Sőt, valójában arra számítunk, hogy a sorozatban feszegetett aktuális társadalmi kérdéseknek, elgondolkodtató témáknak köszönhetően a Fehér Főnök közbeszéd tárgyává válik majd”.

Az egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan mikor jön a Fehér Főnök, de az biztos, hogy máris rengetegen várják.

Borítókép: Illusztráció / via 24.hu