promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Káprázatos képpel jelentették be, hogy mikor érkezik A Gyűrűk Ura-sorozat
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már nem kell sokat várnunk az Amazonra érkező A Gyűrűk Ura-sorozatra, ami az első kép alapján elképesztően gyönyörű lesz.

Nagyon úgy néz ki, hogy az Amazon bízik a J. R. R. Tolkien művein alapuló A Gyűrűk Ura-sorozat sikerében, ugyanis állítólag minden idők legdrágább alkotása lesz a maga 465 millió dolláros költségvetésével. A nem éppen zökkenőmentes forgatás most is zajlik (kivéve, amikor a koronavírus miatt meg kell állniuk), a rajongók pedig már alig várják, hogy végre láthassák az első évadot – éppen ezért olyan izgalmas a mostani hírünk.

Bejelentették, hogy az egyelőre még cím nélküli A Gyűrűk Ura-széria 2022. szeptember 2-án érkezik, szóval már közeleg az időpont, amikor újra elmerülhetünk Középfölde rejtelmeiben és legendáiban – ráadásul a készítők megsúgták, hogy az új karakterek mellett pár régi kedvenc is feltűnik majd.

A történet elvileg több ezer évvel a Hobbit előtt játszódik, és természetesen egy Középföldét veszélyeztető gonosz erő legyőzése lesz a középpontban. A nem túl ismert színészek és készítők nagyon izgatottak, hogy végre megmutathassák a világnak, min is ügyködnek – szóval kicsit több, mint egy év, és kiderül, hogy megérte-e várni az Amazon gigaprojektjére.

Itt lehet megtekinteni a bejelentésül szolgáló első fotót, ami rögtön lenyűgözte a közönséget:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás