promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gerard Butlert csúnyán átverték, most milliókat követel
Borítókép:  Gerard Butler / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gerard Butler nem hagyja, hogy meglopják őt, ezért most több stúdiót is beperelt a Támadás a Fehér Ház ellen című film miatt.

A 300 sztárja, Gerard Butler rendesen kiakadt, ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy a Nu Image, illetve Millennium Media nevű stúdiók elég keményen átverték őt. Ők készítették vele a nagysikerű, 2013-as Támadás a Fehér Ház ellen című akciófilmet (ami két hasonlóan jó fogadtatásban részesülő folytatást is kapott), de minden jel arra utal, hogy nem annyi pénzt adtak neki, mint amennyi járt volna.

Gerard Butler gyanúsan kevésnek találta a Támadás a Fehér Ház ellen után járó fizetségének mértékét, ezért felfogadott egy számvizsgálót, aki kiderítette, hogy tényleg nincs rendben valami: állítólag a producerek könyvelési adatai hamisak voltak, így az egyik tételnél 17,5 millió dollárral volt kevesebb az elkönyvelt végösszeg, a másiknál pedig 12 millióval.

Ez azért is fontos Gerard Butler számára, mert a szerződésében benne van, hogy a nyereség 10 százaléka; a 70 millió dollár fölötti amerikai mozis bevétel 6 százaléka; illetve a 35 millió dollár fölötti nemzetközi mozis bevétel 12 százaléka az övé, és ha a producerek meghamisították a számokat, akkor bizony rengeteg pénztől esett el a színész – főleg, hogy a Támadás a Fehér Ház ellen több mint 172 millió dollárt hozott világszerte.

Gerard Butler nem tűri ezt a bánásmódot, és hogy a producerek komoly összeget vettek ki a zsebéből, ezért beperelte a stúdiókat, és jó eséllyel győzni is fog, ha a vádak igazak, és tényleg nem tettek eleget a szerződésben vállaltaknak, ráadásul még csaltak is a számokkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás