promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt kaptak a Die Hard-rajongók – vagy pont, hogy örömtelit?
Borítókép:  John McClane szerepében Bruce Willis / Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Van egy rettenetes hírünk azoknak, akik már nagyon várták az új Die Hard-filmet, ami a Bruce Willis által alakított John McClane fiatal éveit mesélte volna el.

Sokak szerint az 1988-as Die Hard minden idők legjobb akciófilmje, a Bruce Willis által alakított John McClane-nél pedig nem létezik tökösebb hős. Az alkotás több remek folytatást is kapott, de a nyolc éve bemutatott, Magyarországon forgatott ötödik rész, a Die Hard – Drágább, mint az életed elég nagyot bukott, így veszélybe került a széria sorsa.

Később úgy döntöttek a producerek, hogy elérkezett az ideje egy kis vérfrissítésnek, és hoznak nekünk McClane címmel egy Die Hard-előzményfilmet, amiben megismerhetjük kedvencünk fiatalkori éveit, mikor még kezdő zsaru volt, miközben Bruce Willis alig szerepelt volna az alkotásban, és inkább csak narrálta volna az eseményeket. Ez eléggé felháborította a rajongókat, hiszen a legtöbben valódi folytatást szeretnének – és most úgy tűnik, hogy félig-meddig győzött a népakarat.

A film producere, Lorenzo di Bonaventura éppen a Kígyószem: G.I. Joe - A kezdetek című alkotást népszerűsítette, mikor megkérdezték tőle, hogy mi a helyzet a McClane-nel, ő pedig nem köntörfalazott, és őszinte választ adott:

„Nem fog elkészülni”.

Ez jó hír azoknak, akiket hidegen hagyott az előzményfilm gondolata, viszont rossz azoknak, akik kíváncsiak lettek volna arra, hogyan lett John McClane olyan, amilyen.

Ettől függetlenül arról is pletykálnak, hogy a háttérben már a Die Hard rendes hatodik részén dolgoznak, amiben Bruce Willis még egyszer, utoljára visszatérne John McClane-ként, szóval van remény, hogy végre kapunk egy igazán jó, méltó folytatást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás