promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Még Nagy Ervin is feltűnik a Wellhello legújabb, minden eddiginél botrányosabb klipjében
Borítókép:  youtube.com/Wellhello (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megérkezett a Wellhello legújabb slágere, a „Nemszámítapénz” amihez nem akármilyen klipet készített Fluor Tomi és Diaz.

A világhírű pornós, Rocco Siffredi villájában forgatta friss klipjét a Wellhello, és olyan ismert arcok szerepelnek benne, mint például Istenes Bence, Széll Tamás, Szabados Ágnes, Kiss V. Balázs, Oszvald Marika, Nagy Ervin vagy az Aranyélet című sorozat sztárja, Anger Zsolt, aki ráadásul a rendezést is elvállalta a srácok legnagyobb örömére.

„Az, hogy Anger Zsolt szerepel is benne giga nagy megtiszteltetés, mert nálunk nagyobb Aranyélet fan például nincs az országban, meg mert zavarba ejtően felnézünk rá. Zseniális volt vele a közös munka és imádjuk a végeredményt is”

– mondta a banda a 24-nek.

A „Nemszámítapénz” című dalhoz készült videó elég botrányos lett, ugyanis láthatjuk benne, ahogy Fluor Tomi lukas zokniban közösül egy gyönyörű nővel, gátlástalanul szórja a pénzt, de ami a legmeghökkentőbb: kaviárral eszi a sajtos-tejfölös lángost.

Az biztos, hogy a Wellhello-nak sikerült egy újabb fülbemászó szerzeménnyel megajándékozni a rajongókat, és a klip is elég erős lett, szóval minden adott ahhoz, hogy egész nyáron ezt pörgessük:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás