promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jamie Lee Curtis transznemű kisebbik gyerekéről beszélt
Borítókép:  Jamie Lee Curtis/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jaime Lee Curtis egy interjúban beszélt büszkén arról, hogy a fia most már a lánya. ​ A Halloween sztárja azt is elárulta, hogy jövőre ő lesz a fiúból lánnyá vált Ruby esküvőjének szertartásvezetője. 

Jamie Lee Curtis az AARP The Magazine augusztus/szeptemberi számában egy hosszú interjúban sok mindenről beszélt, többek között a családjáról is. Azt is megosztotta, hogy a két gyereke közül a kisebbik, Ruby nevű lánya valójában transznemű. Ugyan hosszasan nem ecsetelte a témát, de azt hozzátette, hogy

„büszkeséggel és csodával átitatva”

nézte végig férjével, Christopher Guesttel a folyamatot, ahogy a fia a coming outja után nővé változott át.

Megjegyezve, hogy megkapta Ruby engedélyét a hír megosztására, Curtis elmondta, hogy a 25 éves lány számítógépes játékszerkesztőként dolgozik, és jövőre eljegyzik.

"Én leszek a szertartásvezető"

- tette hozzá Curtis a közelgő esküvővel kapcsolatban.

A 62 éves színész elmondta, hogy lánya átmenete segített megkérdőjelezni korábbi meggyőződéseit, miszerint a nemi identitás és kifejezés rögzült, és kifejtette, hogy ez a jelenlegi életszakasz egy "folyamatos metamorfózis".

"Olyan valaki vagyok, aki minden nap vedlik. Szabaduljunk meg ettől, nekem erre nincs szükségem. Minden a régi elképzelésekről szól, amelyek már nem működnek".

- mondta a magazinnak.

Curtisnek és Guestnek van egy Annie nevű lánya is, aki 34 éves tánctanár, és nős.

Arról, hogy a jövőben esetleg nagyszülő lesz, Curtis azt mondta:

"Egyelőre még nem, de remélem, hogy így lesz."

A színész szerdán megosztott egy fotót a magazin címlapjáról az Instagramon, a képaláíráshoz pedig azt írta, hogy "boldog vagyok, hogy a családom biztonságban van és virágzik".

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás